Driewielers, Driewiel fietsen van Raam

Driewielfiets van Raam. De driewielfiets ofwel de driewieler van Van Raam is met name voor mensen die extra ondersteuning bij de stabiliteit willen hebben. Veelal hebben de gebruikers moeite om het evenwicht bewaren tijdens het fietsen.
 

Driewieler, driewiel fietsen voor kinderen bij www.winkelmetzorg.nl

Driewielers, driewiel fietsen voor volwassenen bij www.winkelmetzorg.nl paginablanco.jpg
Driewieler kinderen Driewieler volwassenen

Klik op de afbeelding om naar de juiste driewielers te gaan.

Stabiliteit en veiligheid
De driewielfiets zorgt voor stabiliteit en creëert daarmee een gevoel van veiligheid tijdens het fietsen. De driewielers is eenvoudig met opstappen en er is een goede zitondersteuning mogelijk. Met de driewieler met twee wielen voor is het voor berijder makkelijker om de breedte in te kunnen schatten. Van Raam heeft de driewieler als zitfiets en als ligfiets. Het model Easy Rider is een driewielfiets met lage instap en een naar voren gerichte traprichting. Van Raam heeft ook een driewieltandem in het assortiment, voor optimale stabiliteit en makkelijk op- en afstappen bij de tandemfiets.De driewielfiets onderscheidt zich van de zijwielenfiets door meer stabiliteit, ze zijn lichtlopend en hebben altijd met alle wielen contact met het wegdek.

Verschillende opties
Alle driewielfietsen van Van Raam zijn leverbaar als elektrische fiets met trapondersteuning en er zijn veel accessoires leverbaar om de fiets aan de persoonlijke wensen aan te passen. De meeste modellen zijn voorzien van een grote bagagedrager. Van Raam levert de driewielfiets in verschillende formaten er zijn fietsen voor peuters, kleuters, kinderen en kleine- en grote volwassenen.

© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.