Driewielers, Driewiel fietsen van Raam

Driewielfiets van Raam. De driewielfiets ofwel de driewieler van Van Raam is met name voor mensen die extra ondersteuning bij de stabiliteit willen hebben. Veelal hebben de gebruikers moeite om het evenwicht bewaren tijdens het fietsen.
 

Driewieler, driewiel fietsen voor kinderen bij www.winkelmetzorg.nl

Driewielers, driewiel fietsen voor volwassenen bij www.winkelmetzorg.nl paginablanco.jpg
Driewieler kinderen Driewieler volwassenen

Klik op de afbeelding om naar de juiste driewielers te gaan.

Stabiliteit en veiligheid
De driewielfiets zorgt voor stabiliteit en creëert daarmee een gevoel van veiligheid tijdens het fietsen. De driewielers is eenvoudig met opstappen en er is een goede zitondersteuning mogelijk. Met de driewieler met twee wielen voor is het voor berijder makkelijker om de breedte in te kunnen schatten. Van Raam heeft de driewieler als zitfiets en als ligfiets. Het model Easy Rider is een driewielfiets met lage instap en een naar voren gerichte traprichting. Van Raam heeft ook een driewieltandem in het assortiment, voor optimale stabiliteit en makkelijk op- en afstappen bij de tandemfiets.De driewielfiets onderscheidt zich van de zijwielenfiets door meer stabiliteit, ze zijn lichtlopend en hebben altijd met alle wielen contact met het wegdek.

Verschillende opties
Alle driewielfietsen van Van Raam zijn leverbaar als elektrische fiets met trapondersteuning en er zijn veel accessoires leverbaar om de fiets aan de persoonlijke wensen aan te passen. De meeste modellen zijn voorzien van een grote bagagedrager. Van Raam levert de driewielfiets in verschillende formaten er zijn fietsen voor peuters, kleuters, kinderen en kleine- en grote volwassenen.

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.