Weegschalen

EKS De weegschalen met lichaamsanalyse! Klinisch bewezen door Europese en Amerikaanse onderzoeken. Voldoet aan de Dexa kwaliteitsnorm. Unieke en nauwkeurige drieledige multifrequentie meting, TAMM. Betere controle op uw gezondheid, zodat tijdig bijgestuurd kan worden, eventueel in samenspraak met uw huisarts. De weegschalen met lichaamsanalyse berekenen de samenstelling van uw lichaam met behulp van unieke TAMM - Technologie "drieledige multifrequentie meting". Deze technologie is beter dan de basis bio-elektrische impedantie-analyse (BIA) en levert erg nauwkeurige waarden op. Met de basis BIA wordt aan de hand van een licht elektrisch signaal de weerstand van het lichaamsweefsel gemeten. Het signaal dringt door de spieren en andere weefsels. Uw weerstand wordt vastgesteld aan de hand van het lichaamsvetgehalte. Verschillende frequentiesignalen bepalen de verhouding tussen lichaamsvet, water, spieren en botmassa. Omdat de grootte en de afstand tussen lichaamscellen variëren reageren ze verschillend op verschillende frequenties. In de meeste gevallen wordt een signaal van 50 kHz gebruikt ter bepaling van het lichaamsvet- en waterpercentage. EKS onderzoeken tonen aan dat 54 kHz de optimale frequentie is voor nauwkeurige metingen. Om de nauwkeurigheid van de metingen te garanderen, lopen er nog twee andere frequenties, 52,6 kHz en 56 kHz, parallel aan die van 54 kHz. Daarom spreken we van drieledig multifrequentie - meting ("Triple Aided Multi-frequency Measurement"). !Niet geschiktvoor mensen met implantaten op batterijen en zwangere vrouwen. -Klinisch bewezen door Europese en Amerikaanse onderzoeken. Voldoet aan de Dexa kwaliteitsnorm. -Unieke en nauwkeurige meting - technologie lans 3 frequenties, TAMM. -Betere controle op uw gezondheid, zodat tijdig bijgestuurd kan worden, eventueel in samenspraak met uw huisarts.

Sorteer op
 • Digitale extra brede personenweegschaal tot 200 kg
  Digitale extra brede personenweegschaal tot 200 kg

  Deze brede digitale personenweegschaal met een extra groot weegoppervlak en een hoge weegcapaciteit tot 200 kg. De weegschaal heeft een automatische in- en uitschakeling. Het weegoppervlak is gemaakt van sterk…

  € 42,95
 • Nederlands sprekende personenweegschaal
  Nederlands sprekende personenweegschaal

  Nederlandssprekende personenweegschaal. De Nederlandssprekende personenweegschaal spreekt helder en langzaam met langere pauzes tussen de woorden.

  € 49,50
 • Klassieke analoge mechanische personenweegschaal met grote cijfers
  Klassieke analoge mechanische personenweegschaal met grote cijfers

  Deze klassieke mechanische analoge personenweegschaal heeft een groot display met grote duidelijke cijfers. Deze analoge weegschaal heeft tevens een groot en gemakkelijk schoon te maken staoppervlak.

  Specificaties:
  . De…

  € 49,95
 • iNutrition (EKS8244)
  iNutrition (EKS8244)

  Deze electronische platform voedingsweegschaal is ideaal voor sporters, diëters, zieken en fijne keukentexturen. Gemaakt van hardglas met touch screen.

  € 74,95
 • Engels sprekende personenweegschaal (647310)
  Engels sprekende personenweegschaal (647310)

  Personenweegschaal Cobolt Speechmaster. Engelssprekende weegschaal
  met een vermogen van 5 gram tot 150 kg.
  Tolerantie 2%, toevoegingen kunnen apart gewogen worden.

  € 114,45
 • Bodyanalyse weegschaal Super (EKS9805)
  Bodyanalyse weegschaal Super (EKS9805)

  Extra brede analyse weegschaal met de unieke TAMM-Technologie. Klinisch bewezen. Meet: vet-, water-, spier-, botmassa-, caloriebehoefte. Voorzien van sportersmodus, geheugen voor 12 gebruikers, automatische gebruikersherkenning.…

  € 114,95
 • Nederlandssprekende (personen)weegschaal Happy Day (647305)
  Nederlandssprekende (personen)weegschaal Happy Day (647305)

  Digitale Nederlandssprekende personenweegschaal Happy Day

  Kenmerken:
  . voorzien van veiligheidsglas met antislipvlakken
  . een weegvermogen van 100 gram tot 200 kg
  . weegt in stappen van 100 gram nauwkeurig
  . groot display (160 x…

  € 177,40
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel