Weegschalen

EKS De weegschalen met lichaamsanalyse! Klinisch bewezen door Europese en Amerikaanse onderzoeken. Voldoet aan de Dexa kwaliteitsnorm. Unieke en nauwkeurige drieledige multifrequentie meting, TAMM. Betere controle op uw gezondheid, zodat tijdig bijgestuurd kan worden, eventueel in samenspraak met uw huisarts. De weegschalen met lichaamsanalyse berekenen de samenstelling van uw lichaam met behulp van unieke TAMM - Technologie "drieledige multifrequentie meting". Deze technologie is beter dan de basis bio-elektrische impedantie-analyse (BIA) en levert erg nauwkeurige waarden op. Met de basis BIA wordt aan de hand van een licht elektrisch signaal de weerstand van het lichaamsweefsel gemeten. Het signaal dringt door de spieren en andere weefsels. Uw weerstand wordt vastgesteld aan de hand van het lichaamsvetgehalte. Verschillende frequentiesignalen bepalen de verhouding tussen lichaamsvet, water, spieren en botmassa. Omdat de grootte en de afstand tussen lichaamscellen variëren reageren ze verschillend op verschillende frequenties. In de meeste gevallen wordt een signaal van 50 kHz gebruikt ter bepaling van het lichaamsvet- en waterpercentage. EKS onderzoeken tonen aan dat 54 kHz de optimale frequentie is voor nauwkeurige metingen. Om de nauwkeurigheid van de metingen te garanderen, lopen er nog twee andere frequenties, 52,6 kHz en 56 kHz, parallel aan die van 54 kHz. Daarom spreken we van drieledig multifrequentie - meting ("Triple Aided Multi-frequency Measurement"). !Niet geschiktvoor mensen met implantaten op batterijen en zwangere vrouwen. -Klinisch bewezen door Europese en Amerikaanse onderzoeken. Voldoet aan de Dexa kwaliteitsnorm. -Unieke en nauwkeurige meting - technologie lans 3 frequenties, TAMM. -Betere controle op uw gezondheid, zodat tijdig bijgestuurd kan worden, eventueel in samenspraak met uw huisarts.

Sorteer op
 • Digitale extra brede personenweegschaal tot 200 kg
  Digitale extra brede personenweegschaal tot 200 kg

  Deze brede digitale personenweegschaal met een extra groot weegoppervlak en een hoge weegcapaciteit tot 200 kg. De weegschaal heeft een automatische in- en uitschakeling. Het weegoppervlak is gemaakt van sterk…

  € 42,95
 • iNutrition (EKS8244)
  iNutrition (EKS8244)

  Deze electronische platform voedingsweegschaal is ideaal voor sporters, diëters, zieken en fijne keukentexturen. Gemaakt van hardglas met touch screen.

  Winkel met Zorg
  Winkel met Zorg is de webwinkel van Zorg PlusPunt. Wij…

  € 74,95
 • Nederlandssprekende (personen) weegschaal Happy Day
  Nederlandssprekende (personen) weegschaal Happy Day

  Digitale Nederlandssprekende personenweegschaal Happy Day

  Kenmerken:
  . voorzien van veiligheidsglas met antislipvlakken
  . een weegvermogen van 100 gram tot 200 kg
  . weegt in stappen van 100 gram nauwkeurig
  . groot display (160 x…

  € 209,95
© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.