Douche föhn toiletbril

Hieronder vindt u verschillende douche föhn toiletzittingen. U voelt zich na elke toiletgang schoon en fris.

Sorteer op
 • Douche föhn toiletbrillen binnenkort op deze pagina
  Douche föhn toiletbrillen binnenkort op deze pagina

  Binnenkort vindt u op deze pagina verschillende douche föhn toiletzittingen. Wij hebben deze douche föhn toiletbrillen al wel in ons assortiment maar nog niet in onze webshop.
  U kunt ons altijd bellen of mailen voor meer…

 • Toiletbril met was- en droogfunctie, Comfort Seat
  Toiletbril met was- en droogfunctie, Comfort Seat

  Toiletbril, toiletvoorziening met was- en droogfunctie. Deze toiletbril wast en droogt. De doucheföhn zittingen is ronduit comfortabel, het reinigt en verzorgt u na ieder toiletbezoek met verwarmd water en een handmatige of…

  € 995,00
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.