Trapliften ThyssenKrupp

Een traplift is een stoel met een aandrijving die zich voortbeweegt over een rail die is bevestigd op de trap of aan de muur. Trapliften van ThyssenKrupp Monoliften worden altijd op de traptreden bevestigd. Een traplift is geschikt om één persoon te vervoeren. Uiteraard kan een stoeltraplift ook ingezet worden om de wasmand, boodschappen of andere dingen te vervoeren.

Een traplift is primair bedoeld voor senioren en personen met een fysieke beperking die toch in hun vertrouwde woning willen blijven wonen. Trapliften kunnen op rechte trappen en trappen met bochten geïnstalleerd worden.

Voor de plaatsing van een traplift van ThyssenKrupp Monoliften zijn geen structurele bouwkundige aanpassingen nodig.

 

 

 

paginaliftbocht.jpg

paginaliftrecht.jpg
Lift voor trap met bocht Lift voor rechte trap
   
Sorteer op
 • Traplift voor rechte trap
  Traplift voor rechte trap

  Moderne traplift voor rechte trappen

  De Levant traplift van ThyssenKrupp Monoliften is de laatste ontwikkeling op het gebied van trapliften voor rechte trappen en kan met recht een "wereld" traplift worden genoemd. De Levant…

 • Traplift voor trap met bocht
  Traplift voor trap met bocht

  De Swing traplift van ThyssenKrupp Monoliften is een design traplift voor trappen met bochten (inclusief wenteltrappen) die wordt geproduceerd in Krimpen aan den IJssel.

  Bij het ontwerp van deze traplift is optimaal rekening…

© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.