Trapliften ThyssenKrupp

Een traplift is een stoel met een aandrijving die zich voortbeweegt over een rail die is bevestigd op de trap of aan de muur. Trapliften van ThyssenKrupp Monoliften worden altijd op de traptreden bevestigd. Een traplift is geschikt om één persoon te vervoeren. Uiteraard kan een stoeltraplift ook ingezet worden om de wasmand, boodschappen of andere dingen te vervoeren.

Een traplift is primair bedoeld voor senioren en personen met een fysieke beperking die toch in hun vertrouwde woning willen blijven wonen. Trapliften kunnen op rechte trappen en trappen met bochten geïnstalleerd worden.

Voor de plaatsing van een traplift van ThyssenKrupp Monoliften zijn geen structurele bouwkundige aanpassingen nodig.

 

 

 

paginaliftbocht.jpg

paginaliftrecht.jpg
Lift voor trap met bocht Lift voor rechte trap
   
Sorteer op
 • Traplift voor rechte trap
  Traplift voor rechte trap

  Moderne traplift voor rechte trappen

  De Levant traplift van ThyssenKrupp Monoliften is de laatste ontwikkeling op het gebied van trapliften voor rechte trappen en kan met recht een "wereld" traplift worden genoemd. De Levant…

 • Traplift voor trap met bocht
  Traplift voor trap met bocht

  De Swing traplift van ThyssenKrupp Monoliften is een design traplift voor trappen met bochten (inclusief wenteltrappen) die wordt geproduceerd in Krimpen aan den IJssel.

  Bij het ontwerp van deze traplift is optimaal rekening…

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.