Mobiele oprij platen voor de rolstoel

Mobiele oprij platen voor de rolstoel. Drempelhulpen voor de rolstoel zijn nu eenvoudig mee te nemen.

 

Sorteer op
 • Inschuifbare rolstoelhelling, compleet met tas! PR30298B
  Inschuifbare rolstoelhelling, compleet met tas! PR30298B

  ALLES IS GEMAKKELIJKER TE BEREIKEN MET DE INSCHUIFBARE ROLSTOELHELLING!
  De twee inschuifbare hellingen van lichtgewicht geanodiseerd aluminium, zijn speciaal ontworpen om makkelijk mee te nemen. Per bestelling worden er twee stuk…

  € 176,95
 • Oprolbare rolstoelhelling - PR30297
  Oprolbare rolstoelhelling - PR30297

  OPROLBARE ROLSTOELHELLING, GEMAKKELIJK MEE TE NEMEN!Trappen zijn toegankelijk met deze eenvoudige aluminiumconstructie. De rolstoelhelling is oprolbaar en makkelijk mee te nemen. De rolstoelgelling weegt 7 kilo.

  Specificaties
  -…

  € 199,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.