Drempelhulp buiten, drempeloploop

Drempel voor buiten, drempelplaat voor buitenshuis. Deze drempel voor buiten is veilig, comfortabel en stabiel. Met deze drempel kunt u makkelijk naar binnen en naar buiten.

De drempelplaten zijn vervaardigd uit hoogwaardig vijftraans aluminiumplaatmateriaal met een anti slip laag. Ter bevordering van de veiligheid garandeert het opvallende desig van de drempelhulp een optimale signaalwerking. De drempelplaat is vanuit drie richtingen toegankelijk en daarom ook voor voetgangers veilig te gebruiken.

De drempelplaat behoeft niet altijd op de dorpel gemonteerd te worden. Ze zijn voorzien van een handvat en twee bevestigingsgaten. Door het geringe gewicht, de maatvoering en de uitzonderlijke afwerking is elk model ook handzaam en mobiel te gebruiken.

U kunt ons altijd bellen of mailen met vragen over de producten of onze diensten. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 en ons e-mailadres is: info@zorgpluspunt.nl.

Onze thuiszorgwinkel is in Driebergen.

drempeloploop drempelhulp bij thuiszorgwinkel met Zorg, Zorg pluspunt                          
 

 

   
 

Sorteer op
© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.