Drempelhulp buiten, drempeloploop

Drempel voor buiten, drempelplaat voor buitenshuis. Deze drempel voor buiten is veilig, comfortabel en stabiel. Met deze drempel kunt u makkelijk naar binnen en naar buiten.

De drempelplaten zijn vervaardigd uit hoogwaardig vijftraans aluminiumplaatmateriaal met een anti slip laag. Ter bevordering van de veiligheid garandeert het opvallende desig van de drempelhulp een optimale signaalwerking. De drempelplaat is vanuit drie richtingen toegankelijk en daarom ook voor voetgangers veilig te gebruiken.

De drempelplaat behoeft niet altijd op de dorpel gemonteerd te worden. Ze zijn voorzien van een handvat en twee bevestigingsgaten. Door het geringe gewicht, de maatvoering en de uitzonderlijke afwerking is elk model ook handzaam en mobiel te gebruiken.

U kunt ons altijd bellen of mailen met vragen over de producten of onze diensten. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 en ons e-mailadres is: info@zorgpluspunt.nl.

Onze thuiszorgwinkel is in Driebergen.

drempeloploop drempelhulp bij thuiszorgwinkel met Zorg, Zorg pluspunt                          
 

 

   
 

Sorteer op
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.