TV-hulpmiddelen (afstandsbediening, tv-bril, e.d.) voor slechtzienden

TV-hulpmiddelen (afstandsbediening met grote cijfer knoppen) voor slechtzienden om TV te kijken of de TV te bedienen. Het assortiment bestaat uit voorzetschermen, TV-brillen, voorleesapparatuur en eenvoudige afstandsbedieningen of een afstandsbediening met grote duidelijke toetsen met grote letters en cijfers.

 

Winkel voor TV-hulpmiddelen (afstandsbediening met grote knoppen) voor slechtzienden en blinden

Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 of mailen naar info@winkelmetzorg.nl.

U kunt het product ook komen bekijken in onze winkel in Driebergen.

Sorteer op
 • Eschenbach Max TV-bril - 162411
  Eschenbach Max TV-bril - 162411

  TV bril voor slechtzienden. Deze TV-bril voor slechtzienden, de Eschenbach TV max bril, geeft u een beter zicht op afstand. De lenzen van deze TV bril voor slechtzienden zijn onafhankelijk per oog in te stellen.
  Met deze TV-bril…

  € 104,95
 • Universele afstandsbediening met grote knoppen voor ouderen en slechtzienden
  Universele afstandsbediening met grote knoppen voor ouderen en slechtzienden

  Universele afstandsbediening TV met grote knoppen. De Doro HandleEasy 321rc, afstandsbediening voor ouderen en slechtzienden, is speciaal ontworpen voor mensen die graag een eenvoudige afstandsbediening willen met grote knoppen.

  € 39,99
 • Vergroting van de ondertiteling op uw TV beeldscherm, Vo-box
  Vergroting van de ondertiteling op uw TV beeldscherm, Vo-box

  Eindelijk kan de ondertiteling van uw TV worden vergroot op het beeldscherm van uw TV. De ondertiteling kan tot 2x vergroot worden op uw TV-beeldscherm. Tevens kunt u de kleur, het lettertype en de grootte instellen.

  € 549,00
© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.