TV-hulpmiddelen (afstandsbediening, tv-bril, e.d.) voor slechtzienden

TV-hulpmiddelen (afstandsbediening met grote cijfer knoppen) voor slechtzienden om TV te kijken of de TV te bedienen. Het assortiment bestaat uit voorzetschermen, TV-brillen, voorleesapparatuur en eenvoudige afstandsbedieningen of een afstandsbediening met grote duidelijke toetsen met grote letters en cijfers.

 

Winkel voor TV-hulpmiddelen (afstandsbediening met grote knoppen) voor slechtzienden en blinden

Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 of mailen naar info@winkelmetzorg.nl.

U kunt het product ook komen bekijken in onze winkel in Driebergen.

Sorteer op
 • Eschenbach Max TV-bril - 162411
  Eschenbach Max TV-bril - 162411

  TV bril voor slechtzienden. Deze TV-bril voor slechtzienden, de Eschenbach TV max bril, geeft u een beter zicht op afstand. De lenzen van deze TV bril voor slechtzienden zijn onafhankelijk per oog in te stellen.
  Met deze TV-bril…

  € 99,95
 • Universele afstandsbediening met grote knoppen voor ouderen en slechtzienden
  Universele afstandsbediening met grote knoppen voor ouderen en slechtzienden

  Universele afstandsbediening TV met grote knoppen. De Doro HandleEasy 321rc, afstandsbediening voor ouderen en slechtzienden, is speciaal ontworpen voor mensen die graag een eenvoudige afstandsbediening willen met grote knoppen.

  € 39,95
 • Vergroting van de ondertiteling op uw TV beeldscherm, Vo-box
  Vergroting van de ondertiteling op uw TV beeldscherm, Vo-box

  Eindelijk kan de ondertiteling van uw TV worden vergroot op het beeldscherm van uw TV. De ondertiteling kan tot 2x vergroot worden op uw TV-beeldscherm. Tevens kunt u de kleur, het lettertype en de grootte instellen.

  € 399,00
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.