Binnenrollator met dienblad

Binnenrollator met dienblad, makkelijk binnenrollator met dienblad voor in huis. Deze speciale binnenrollator is smaller en wendbaarder dan een "gewone" rollator. Deze binnenrollator is ideaal voor in huis.

Sorteer op
 • Binnenrollator met dienblad, Let`s Go (Design binnenrollator)
  Binnenrollator met dienblad, Let`s Go (Design binnenrollator)

  Binnenrollator met dienblad, rollator voor binnen. De Let’s Go rollator van Trustcare is een rollator voor binnenshuis. Deze rollator voor binnenshuis zorgt ervoor dat u zich ook binnen veilig voelt.

  € 219,00 € 159,00
 • Binnenrollator met dienblad - MW109
  Binnenrollator met dienblad - MW109

  Binnenrollator met dienblad voor in huis. Deze binnenrollator, serveerwagen is zeer gemakkelijk om in huis kopjes en borden te vervoeren.

  € 144,95
 • Binnenrollator Indoor, rollator voor in huis
  Binnenrollator Indoor, rollator voor in huis

  De binnenrollator Indoor is een lichgewicht wendbare rollator voor in huis. Met deze binnenrollator kunt u door de wendbare wielen gemakkelijk door uw huis lopen. Deze binnenrollator is zeer stabiel en biedt u veiligheid in…

  € 179,00
 • Binnenrollator met dienblad en mandje, Pixel
  Binnenrollator met dienblad en mandje, Pixel

  De PIXEL binnenrollator is een zeer lichte rollator voor gebruik binnenshuis. Deze binnenrollator is zeer geschikt voor personen die zelfstandig thuis willen blijven wonen maar daarbij wel enige hulp nodig hebben om zich veilig…

  € 199,00
 • Binnenrollator voor in huis met 3 wielen extra wendbaar
  Binnenrollator voor in huis met 3 wielen extra wendbaar

  De MultiMotion Tripod is een moderne, lichtgewicht aluminium rollator die speciaal is ontworpen voor gebruik binnenshuis. De Tripod rollator heeft 3 wielen en is daardoor extra wendbaar, handig voor kleine ruimtes. Inclusief tas.

  € 119,00
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.