Beenheffer

Beenheffers. Met deze beenheffers kunt u zelfstandig uw been op tillen. Wij hebben twee verschillende beenheffers in ons assortiment.

 

Sorteer op
 • Beenheffer Norco (PR30318)
  Beenheffer Norco (PR30318)

  Beenheffer Norco. De beenheffer Norco is een hulpmiddel om zowel uw been te heffen als uw been naar beneden te brengen. Deze beenheffer is Ideaal voor mensen met zwakke heupspieren.

  De afmeting: 2,5cm breed, 82cm lang met erin…

  € 8,95
 • Beenlifter, beenheffer (4220001)
  Beenlifter, beenheffer (4220001)

  Beenlifter, beenheffer. Wanneer men moeite heeft om zelfstandig het been op te tillen, kan men met de beenlifter, beenheffer, het been zelf optillen om vervolgens gemakkelijk te verplaatsen. De beenlifter heeft een lus aan elke…

  € 16,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.