Voetstoel, opstapje

Hieronder vindt u een opstapje om iets te pakken. De voetstoel met leuning raden wij u aan in verband met stabiliteit en greep.

Sorteer op
 • Opstap met handleuning - PR60222H
  Opstap met handleuning - PR60222H

  Tweedehands opstap met leuning antislip matje op het bankje. Dit opstapje zorgt voor een eenvoudigere toegang tot bijvoorbeeld het bad en kastjes.

  Specificaties:
  . De hoogte van het opstapje is 23 cm.
  . De hoogte van de…

  € 66,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.