Diversen

Sorteer op
 • Rokers robot, roken zonder handen (PR70010)
  Rokers robot, roken zonder handen (PR70010)

  Rokers robot, roken zonder handen. Om veilig en zonder gebruik van handen te roken. De sigaret blijft stevig zitten in de, op een asbak, gefixeerde houder. Een 91 cm lange slang met mondstuk zorgt voor de rooktoevoer.

  € 88,95
 • Losse slang voor Rokers robot (PR70011)
  Losse slang voor Rokers robot (PR70011)

  Losse slang voor Rokers robot.

  € 12,95
 • Hulpmiddel om de auto in- en uit te stappen, Handybar
  Hulpmiddel om de auto in- en uit te stappen, Handybar

  Hulpmiddel, beugel om makkelijker en veiliger in- en uit de auto te stappen. Dit hulpmiddel geeft u meer zelfvertrouwen, veiligheid en onafhankelijkheid.

  € 29,95 € 26,95
 • Artikel op aanvraag
  Artikel op aanvraag

  Wilt u een artikel bestellen of informatie over een artikel ontvangen dan kunt u dit artikel bestellen en bij de opmerking toevoegen naar welk artikel u op zoek bent of van welk artikel u meer informatie wilt ontvangen.

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.