Warmtekussen schouder en warmtekussen nek

Warmtekussen schouder en warmtekussen nek met magneetsluiting. Biedt warmte waar u het nodig heeft. Met het warmtekussen schouder en warmtekussen nek kunt u plaatselijk verwarmen.

Sorteer op
  • Warmtekussen schouder en nek Cosy HK54
    Warmtekussen schouder en nek Cosy HK54

    Comfortabel gevormd warmtekussen voor schouder en nek met magneetsluiting. Dit warmtekussen voor schouder en nek is ademend, donzig en zacht. Het oppervlak heeft 3 temperatuurinstellingen en automatische uitschakeling na 90…

    € 71,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.