Badkamer hulpmiddelen (anti-slip badmat, tenenwasser)

Hulpmiddelen voor in de badkamer, Anti-slip badmatten, badkussens, tenenwassers. Allerlei hulpmiddelen voor in de badkamer om het uw makkelijker te maken.

Sorteer op
 • Opblaasbaar badkussen voor uw rug in bad
  Opblaasbaar badkussen voor uw rug in bad

  Dit opblaasbare badkussen kunt u gebruiken om uw rug te beschermen in bad. U bevestigt dit opblaasbare kussen met zuignappen in uw bad.

  € 13,95
 • Antislip badmatten en antislip douchematten
  Antislip badmatten en antislip douchematten

  Antislip badmatten en antislip douchematten. Deze rubberen antislipbad- en douchematten hebben een geribbeld oppervlak voor meer grip. De zuignappen zorgen ervoor dat de matten niet wegglijden.

  € 18,95
 • Tenenwasser op steel - PR46049
  Tenenwasser op steel - PR46049

  Kunststof teenwasser op steel inclusief 2 badstof hoesjes. Met deze tenenwasser op steel kunt u makkelijk tussen uw tenen komen. Werking:
  Schuif het badstofhoesje over het plasic plaatje.

  Kenmerken:
  . De lengte is 71 cm.
  . De…

  € 19,95
 • Badopstapje met antislip
  Badopstapje met antislip

  Het badopstapje maakt het in en uit bad stappen makkelijker en veiliger! Het antislip oppervlak zorgt ervoor dat men niet uitglijdt. De rubberen voeten aan de onderzijde zorgen ervoor dat het opstapje niet wegglijdt.

  € 34,95
 • Tube uitknijper - 1042162
  Tube uitknijper - 1042162

  MET DE TUBE UITKNIJPER KAN MEN EENVOUDIG EN MET MINIMALE KRACHT DE INHOUD UIT DE TUBE KRIJGEN. DE TUBE UITKNIJPER IS GEMAKKELIJK OP EEN TUBE TE PLAATSEN, DOOR DEZE OVER HET UITEINDE VAN DE TUBE TE SCHUIVEN. Door de tube uitknijper…

  € 5,25
 • Luxe opblaasbare haarwasbak
  Luxe opblaasbare haarwasbak

  Luxe opblaasbare haarwasbak om liggend uw haar te wassen. Met deze opblaasbare haarwasbak kunt u uw haren spettervrij wassen in bed. De haarwasbak zorgt voor een goede positie van schouders en hoofd.

  Specificaties:
  . De…

  € 33,95
 • Verstelbaar opstapje voor bad en douche - PR46293
  Verstelbaar opstapje voor bad en douche - PR46293

  In hoogte verstelbaar opstapje voor bad en douche. Dit badopstapje is een ideaal hulpmiddel om in en uit bad te komen. Het krukje is in hoogte verstelbaar en heeft veilige anti-slipdoppen.

  Specificaties
  Afmeting : 41 x 23 cm
  In…

  € 74,95
 • Opstapje voor op bad met anti-slip structuur Ashby Step Two - PR46291
  Opstapje voor op bad met anti-slip structuur Ashby Step Two - PR46291

  Opstapje voor op bad met anti-slip structuur, Ashby Step Two opstapje voor het bad. Met dit badopstapje kunt u makkelijke en veilig het bad in stappen.
  De anti-slip structuur van de Ashby Step Two verkleint de kans op uitglijden.…

  € 144,95
 • Douche overschoenen, om uw schoenen droog te houden
  Douche overschoenen, om uw schoenen droog te houden

  Deze douche overschoenen zorgen ervoor dat uw schoenen droog blijven als u iemand begeleidt tijdens het douchen. De verpakking bevat 100 stuks. De douche schoenovertrek heeft een antisliplaag aan de onderkant en is geruwd.

  € 7,95
 • Anti-slip badmat Stayput met sterke zuignappen ter voorkoming van uitglijden
  Anti-slip badmat Stayput met sterke zuignappen ter voorkoming van uitglijden

  Deze anti-slip badmat van StayPut voorkomt uitglijden en is zacht en comfortabel. U kunt deze badmat op 40 graden wassen. De badmat is waterdoorlatend met aan de bovenkant een lichte structuur en aan de onderkant sterke zuignappen…

  € 32,95
 • Anti-slip douchemat Stayput met sterke zuignappen ter voorkoming van uitglijden
  Anti-slip douchemat Stayput met sterke zuignappen ter voorkoming van uitglijden

  Deze anti-slip douchemat van StayPut voorkomt uitglijden en is zacht en comfortabel. U kunt deze douchemat op 40 graden wassen. De douchemat is waterdoorlatend met aan de bovenkant een lichte structuur en aan de onderkant sterke…

  € 24,95
 • Gevormde badspons met lange steel
  Gevormde badspons met lange steel

  Gevormde badspons met lange steel. Deze lichtgewicht lange badspons is gemaakt van zacht polyfoam en is bevestigd aan een kunststof verbuigbare steel. De lengte van de lange badspons is 56 cm.

  € 11,95
© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.