Hometrainers

Sorteer op
 • Aan deze pagina wordt gewerkt
  Aan deze pagina wordt gewerkt

  Binnenkort vindt u hier ons assortiment hometrainers.

  Winkel met Zorg
  Winkel met Zorg is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Wij hebben een thuiszorgwinkel van 1000 m2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen in Driebergen. De…

 • Inklapbare loopband T30 van Tunturi (gemonteerd)
  Inklapbare loopband T30 van Tunturi (gemonteerd)

  Deze inklapbare loopband T30 van Tunturi heeft 12 verschillende programma's en 9 interval trainingen. Deze loopband is inklapbaar dus makkelijk op te bergen als u klaar bent met uw programma.

  € 614,00
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.