Senioren computer kopen (Driebergen, Doorn, Zeist, Bilthoven, Utrecht, Hilversum, Amersfoort)

Bij Zorg PlusPunt in Driebergen verkopen wij de seniorencomputer van PC Basic, een volwaardige seniorencomputer (senioren laptop). Deze seniorencomputer is eenvoudig te bedienen en u kunt deze seniorencomputer niet per ongeluk in de war sturen.
Seniorencomputer met touchscreen bij Winkel met Zorg

Alle programma`s zijn gebruiksklaar voor u geïnstalleerd op de seniorencomputer en allemaal in het Nederlands. U kunt dus direct aan de slag. En door de aanvullende diensten van PC Basic bent u voor installatie, vragen en problemen niet afhankelijk van familie en vrienden.

Voor wie?
Door het gebruiksgemak en de persoonlijke service is deze computer bijzonder geschikt voor senioren. Een groot deel van de ouderen ervaart nog steeds een hoge drempel als het gaat om computergebruik. PC Basic helpt u graag die drempel te verlagen met deze seniorencomputer.

Door de eenvoud van deze seniorencomputer is deze ook geschikt voor mensen die door een handicap of aandoening moeite hebben met complexe handelingen. Het programma werkt bijvoorbeeld met duidelijke pictogrammen.

Speciaal voor mensen met een visuele beperking is het mogelijk deze seniorencomputer te voorzien van vergrotingssoftware en grote-letter-toetsenbord. Tenslotte is de seniorencomputer geschikt voor iedereen die zorgeloos gebruik van wil maken van een computer en het technische gebeuren graag aan anderen overlaat.

De 10 pluspunten van deze seniorencomputer:
1. Direct bedrijfsklaar en eenvoudig te bedienen; Senioren laptop bij Winkel met Zorg
2. Duidelijke Nederlandse handleiding;
3. Telefonische helpdesk zonder wachtrijen en
met "meekijk"-functie;
4. Veilig en bedrijfszeker dankzij het
zorgenvrij-abonnement;
5. Gratis PC Basic servicemonteur bij storingen;
6. Geen reparatie- en voorrijkosten;
7. Beschikt over dezelfde functies als
"normale" computers;
8. Zonder problemen extra apparaten als
camera`s, scanners etc. aansluiten;
9. Drie eigen programma`s laten toevoegen;
10. Een enthousiast en betrokken team!


Uitvoeringen:
. Seniorencomputer
. Senioren laptop
. Senioren aanraakscherm


Helpdesk
PC Basic snapt dat alle begin moeilijk is en dat u tijdens het gebruik van deze seniorencomputer toch nog tegen vragen aan kunt lopen. Om daarvoor niet steeds een beroep te hoeven doen op familie of vrienden, kunt u via de Helpdesk-knop op de computer antwoord vinden op veel gestelde vragen. U kunt uw vraag ook per e-mail voorleggen. Wilt u liever direct iemand aan de telefoon, dan kunt u tijdens kantooruren de Helpdesk bellen. De medewerkers van PC Basic helpen u dan geduldig en in begrijpelijke taal weer op weg.

Ook kunnen via de helpdesk mensen met u "mee"-kijken op uw beeldscherm, zo hoeft u niet eerst in de kreukels te liggen om ons iets duidelijk te maken.


Zorgenvrij-abonnement
Om te zorgen dat u na de aankoop zorgeloos gebruik kunt maken van uw computer of laptop, werken wij met het zorgenvrij-abonnement. Hiermee wordt de beveiliging van uw computer automatisch geregeld en heeft u verlengde garantie op zowel de apparatuur als de programma`s die erop staan. Klik hier als u meer wilt weten over het zorgenvrij-abonnement.


Vrijblijvend uitproberen
Heeft u toch nog twijfels, dan is het goed om te weten dat u de seniorencomputer vijftien dagen vrijblijvend kunt uitproberen. Bevalt het u niet, dan krijgt u het volledige aankoopbedrag direct terug. U bent dan wel de eventuele kosten voor het installeren van de computer en de internetaansluiting kwijt.


Extra service
Bij de aanschaf van deze seniorencomputer krijgt u gratis een uitgebreide en heldere handleiding. Als u dat prettig vindt, kunnen wij deze computer tegen geringe kosten ook bij u thuis installeren. U krijgt dan direct een gratis introductiecursus. Ook kunnen wij een internetverbinding voor u aanvragen en deze tegen geringe kosten installeren.

U kunt het product ook komen bekijken in onze winkel. Het adres is Hoofdstraat 73 te Driebergen.

© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.