Wigkussen voor zitten met een rechte rug

Het wigkussen helpt u een goede natuurlijke houding aan te nemen zodat u met een rechte rug zit. De helling van het wigkussen stimuleert u een juiste houding bij het zitten. Door de helling ontstaat een bekkenkanteling waardoor u uw normale lumbale lordose behoud tijdens het zitten. Tevens zorgt het kussen er ook voor dat de heupen zich te allen tijde boven de knieën bevinden, waardoor de druk op uw onderrug wordt verlicht.

Sorteer op
 • Kussen voor stuitje - Proform zitkussen combi, 43 x 43 x 8 cm (SP44367)
  Kussen voor stuitje - Proform zitkussen combi, 43 x 43 x 8 cm (SP44367)

  Zelfde uitvoering als de standaard uitvoering alleen met een combi-uitsparing. Geschikt voor post-operatieve trauma`s en aambeien.

  Inclusief luxe faux suède hoes.

  Winkel met Zorg
  Winkel met Zorg is de webwinkel van Zorg…

  € 66,95
 • Kussen voor stuitje - Proform zitkussen Coccyx
  Kussen voor stuitje - Proform zitkussen Coccyx

  Kussen voor stuitje. Door de uitsparing voor het staartbeen werkt het ontlastend voor mensen met stuitproblemen. De eierdopstructuur zorgt voor een goede luchtcirculatie. Het kussen werkt drukverlagend.

  € 66,95
 • Harley wigkussen
  Harley wigkussen

  Bij een lange 'zit' zorgt dit kussen ervoor dat het bekken in de juiste positie en de ruggengraat in een natuurlijke houding blijven waardoor pijn in de onderrug en de benen aanzienlijk verminderd.

  € 35,95
© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.