Zitkrukken voor bv. aan het aanrecht en wastafel

Wij hebben verschillende zitkrukken waarmee u bijvoorbeeld gemakkelijk en comfortabel aan het aanrecht of aan de wastafel kunt zitten.

Sorteer op
 • Zitkruk Prima compleet voor aanrecht of wastafel
  Zitkruk Prima compleet voor aanrecht of wastafel

  Zitkruk met schuinaflopende zitting armleuningen en rugleuning. Deze zitkruk is ideaal voor bij het aanrecht en wastafel. Deze zitkruk is in hoogte verstelbaar en door de schuinaflopende zitting kunt u makkelijk uw activiteiten…

  € 114,95
 • Zitkruk 4-1 voor aanrecht of wastafel
  Zitkruk 4-1 voor aanrecht of wastafel

  Kruk met schuinaflopende zitting voor bij het aanrecht en/of wastafel. Deze kruk is in hoogte verstelbaar en door de schuinaflopende zitting kunt u makkelijk uw activiteiten verrichten aan het aanrecht of wastafel.

  € 96,95 € 84,95
 • Zitkruk met armleuningen en zachte rugsteun
  Zitkruk met armleuningen en zachte rugsteun

  Deze zitkruk heeft een schuin aflopende zitting. De zitkruk is handig om het aanrecht te zetten of aan de wastafel. De zitkruk heeft een PU zitting, rug- en armleuningen met een ergonomische polyurethane zitting.

  Kenmerken:
  . De…

  € 144,95
 • Zadelkruk op wielen met compact zadel - 3327Azw
  Zadelkruk op wielen met compact zadel - 3327Azw

  De Esta zadelkruk heeft een compact en ergonomisch vormgegeven zadel. Het zadel is voorzien van een hangreep aan de voorzijde en is bekleed met premium skai leer.

  € 94,95
 • Zadelkruk op wielen met rugleuning - 3329APzw
  Zadelkruk op wielen met rugleuning - 3329APzw

  De Via Comfort zadelkruk heeft een rugleuning. De rugleuning is dicht op de zitting geplaatst waardoor u naar een goede ondersteuning een actieve zithouding bevordert. Het zadel is voorzien van een handgreep aan de voorzijde.

  € 189,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.