Leestafels (bedleestafel en stoelleestafel) in hoogte verstelbaar

Onze bedleestafel en stoelleestafel zijn in hoogte verstelbaar zodat u met deze bedleestafel comfortabel kunt lezen in bed of uw stoel. Met onze bedleestafel en stoelleestafel bent u van alle gemakken voorzien.

Sorteer op
 • In hoogte verstelbaar bedleestafel met wieltjes en kantelbaar blad
  In hoogte verstelbaar bedleestafel met wieltjes en kantelbaar blad

  Bedleestafel op wielen met kantelbaar blad. Deze bedleestafel is handig om in bed te eten of een boek te lezen als u uw blad kantelt. U kunt deze bedleestafel in hoogte verstellen.

  Kenmerken:
  . Dit bedleestafeltje heeft 4 geremde…

  € 79,95
 • Tafel voor bij uw sta-op stoel of relaxstoel, stoelleestafel
  Tafel voor bij uw sta-op stoel of relaxstoel, stoelleestafel

  Tafel om bij uw stoel neer te zetten. Deze stoelleestafel kunt u gebruiken om te lezen, eten of om uw glas op te zetten. Het tafelblad van deze stoelleestafel is kantelbaar zodat u deze in de gewenste positie kan zetten.

  € 116,95 € 109,95
 • Bedleestafel (PR60171-P)
  Bedleestafel (PR60171-P)

  Bedleestafel met kantelbaar zijblad. Deze bedleestafel heeft een kantelbaar en een vast blad en is verrijdbaar. Het kleine plateau wordt gebruikt om diverse spullen op te leggen. De bladen zijn gelamineerd in mahoniekleur. Het…

  € 124,95
 • In hoogte verstelbare walnoten bedleestafel op wieltjes met/zonder zijplateau
  In hoogte verstelbare walnoten bedleestafel op wieltjes met/zonder zijplateau

  In hoogte verstelbare walnoten bedleestafel op wieltjes. Van dit kwalitatief hoogwaardige bedleestafeltje zijn zowel het blad als het frame kantelbaar. Het kleinere bijpassende zijplateau (40 x 20 cm) is optioneel.

  € 159,95 € 139,95
 • Bedleestafel verrijdbaar in het wit - MW305017T
  Bedleestafel verrijdbaar in het wit - MW305017T

  Bedleestafel verrijdbaar. Dit witte bedleestafeltje op wielen is inklapbaar en kantelbaar.
  Kenmerken:
  . Geheel opvouwbaar.
  . Kantelbaar

  Specificaties:
  Hoogte : 61 tot 94 cm
  Afmeting blad : 60 x 40 cm
  Maximaal belastbaar gewicht :…

  € 130,00
 • Bedtafel met zijblad Twin Easy, voor laptop, tablet of lezen - 191104
  Bedtafel met zijblad Twin Easy, voor laptop, tablet of lezen - 191104

  Bedtafel met zijblad is opvouwbaar en zeer stabiel. Het bedtafeltjes heeft 2 bladen, het grote blad heeft een opstaande rand aan de onderkant zodat uw boek of tablet er niet vanaf valt. Het kleinere blad daarnaast kunt u gebruiken

  € 46,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.