TV-bril, bril om het beeld van de TV te vergroten en op afstand TV te kijken

Met deze brillen kunt u op afstand TV kijken. TV-bril om het beeld op de televisie te vergroten. De brillen vergroten ca. 2x.

 

TV-bril om het beeld van de TV te vergroten

Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 of mailen naar info@winkelmetzorg.nl. U kunt het product ook komen bekijken in onze winkel in Driebergen. Het adres is Traaij 54A te Driebergen.

 

Sorteer op
  • Eschenbach Max TV-bril - 162411
    Eschenbach Max TV-bril - 162411

    TV bril voor slechtzienden. Deze TV-bril voor slechtzienden, de Eschenbach TV max bril, geeft u een beter zicht op afstand. De lenzen van deze TV bril voor slechtzienden zijn onafhankelijk per oog in te stellen.
    Met deze TV-bril…

    € 99,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.