Moeder

Sorteer op
 • Dubbele elektrische borstkolf Philips Avent (SCF314/01)
  Dubbele elektrische borstkolf Philips Avent (SCF314/01)

  Onze unieke, BPA-vrije borstkolf is ontworpen met een elektronisch geheugen dat uw persoonlijke kolfinstellingen onthoudt en zich op die manier aanpast aan uw lichaam.

  Voordelen en functies:

  . Snelheid, zuigkracht en kolfritme…

  € 545,00
 • Dubbele afkolfset (SCF308/02)
  Dubbele afkolfset (SCF308/02)

  Onderdelen voor persoonlijk gebruik voor de Philips AVENT dubbele elektrische borstkolf.

  . Ultracomfortabel en -effectief. Vijf zachte massagekussentjes bewegen op en neer samen met de betrouwbare zuigkracht. Het doel hiervan is…

  € 35,99
 • Elektrische borstkolf met borstvoedingsset, NUK
  Elektrische borstkolf met borstvoedingsset, NUK

  De NUK elektrische borstkolf is een zeer efficiënte en zeer zachte kolf speciaal ontwikkeld voor moeders die regelmatig kolven.

  € 99,99
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.