Stoelen XXL (obesitas)

Voor mensen met obesitas hebben wij een sta-op stoel XXL van Doge en een eetkamerstoel XXL in ons assortiment. Hieronder ziet u de verschillende modellen staan.

Sorteer op
  • Eetkamerstoel XXL
    Eetkamerstoel XXL

    De armleuning van de eetkamerstoel zijn buiten het zitoppervlak geplaatst. Hierdoor kunnen gebruikers eenvoudiger gaat zitten in alsmede opstaan van de stoel. Door de vlindervormige armleuningen zal het lichaam van de gebruiker…

    € 899,00
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.