Rugkussen (ondersteuning rug)

Voor mensen die last van hun rug hebben zijn verschillende kussens beschikbaar. Hieronder kunt u kiezen uit verschillende modellen die uw rug ondersteunen.

Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 of mailen naar info@winkelmetzorg.nl.

 

Sorteer op
 • Rugkussen - Harley Designer rugondersteuning (SP24024)
  Rugkussen - Harley Designer rugondersteuning (SP24024)

  Een basis van polyurethaan foam versmolten met een visco-elastische foamlaag. Voor extra comfort en een maximale ondersteuning van de rug.

  Afmeting: B 38 x H 41 cm.

  € 49,95
 • Rugkussen - Harley Bari-Care rugondersteuning (SP94413)
  Rugkussen - Harley Bari-Care rugondersteuning (SP94413)

  Stevige rugondersteuning met een toplaag van ultra-visco elastisch foam. Het geeft steun en heeft een drukverlagend effect. Met elastische fixatiestrap.

  Afmeting 56 x 38 cm.

  Maximaal gebruikersgewicht 250 kg.

  € 54,95
 • Rugkussen - Harley Designer "D"-rol (SP24082)
  Rugkussen - Harley Designer "D"-rol (SP24082)

  "D"-vormige rol is ideaal voor stoelen met rechte rugleuning. De visco-elastische vulling zorgt voor extra ondersteuning en comfort.

  Afmeting: 30 x 13 x 6 cm.

  € 32,95
 • Rugkussen - Harley Designer wigkussen
  Rugkussen - Harley Designer wigkussen

  Dit rugkussen Harley designer kussen is gemaakt van CMHR hoog veerkrachtig schuim wat is versmolten met een laag van 3 cm visco-elastich traagschuim. Deze combinatie draagt zorg voor een maximale drukontlasting en comfort.

  Het…

  € 41,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.