Over Winkel met Zorg

Deze (web)Winkel met Zorg is een initiatief van Zorg PlusPunt.
Zorg PlusPunt is dé organisatie die het leven kan vereenvoudigen. Dit doen wij door het verzorgen van dienstverlening en het leveren van zorghulpmiddelen vanuit onze thuiszorgwinkel in Driebergen.

Wij leveren in Nederland en België.

Onze fysieke winkel is in Driebergen. Wij hebben een winkel van 1000 M2 met nieuwe en tweedehands zorghulpmiddelen.

Winkel tweedehands hulpmiddelen

In onze webwinkel vindt u nieuwe en tweedehands hulpmiddelen, revalidatieartikelen, gemaksproducten, comfortproducten en producten voor mensen met een visuele beperking en auditieve beperking.
 

Wanneer u een specifiek product niet in onze winkel kunt vinden kunt u altijd contact met ons opnemen, wij zullen onze uiterste best doen het betreffende product voor u te verzorgen.
 

Tevens beschikken wij over een fysieke winkel, met de naam Zorg PlusPunt, waar een groot aantal producten zijn uitgestald en waar u deze kunt zien, ook daar bent u uiteraard van harte welkom.
 

Openingstijden van de winkel:

Maandag

:

van 10.00 uur tot 17.00 uur

Dinsdag

:

van 10.00 uur tot 17.00 uur

Woensdag

:  

van 10.00 uur tot 17.00 uur

Donderdag

:

van 10.00 uur tot 17.00 uur

Vrijdag

:

van 10.00 uur tot 17.00 uur

Zaterdag

:

Van 10.00 uur tot 16.00 uur

 

De prijzen en omschrijvingen die vermeld staan in onze winkel zijn zorgvuldig samengesteld, maar zijn onder voorbehoud, wanneer de prijs en/of de omschrijving anders zijn dan vermeld zullen wij na bestelling contact met u opnemen.

Kijk ook eens op www.zorgpluspunt.nl

Veel winkelplezier namens Mark en Nicole van der Luur van Zorg PlusPunt.

 

Zorg PlusPunt
Loolaan 70
3971 PP  Driebergen
0343 - 515 472

 

Hieronder een impressie van onze showroom.

 

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.