Ringkussen

Ringkussens. Door de vormgeving van het ringkussen wordt de druk op pijnlijke plaatsen door dit ringkussen ontlast. Er zijn verschillende modellen ringkussens verkrijgbaar.
 

Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 of mailen naar info@winkelmetzorg.nl.

 

 

Sorteer op
 • Opblaasbaar rubber ringkussen, windring
  Opblaasbaar rubber ringkussen, windring

  Dit opblaasbare ringkussen, deze windring wordt gebruikt om drukpijnen te voorkomen en te helpen bij de genezing. U kunt dit artikel gebruiken als u last heeft van een pijnlijke stuit.

  Verkrijgbare maten:
  . Een diameter van 41…

  € 15,95
 • Ringkussen Harley Nodular - SP44289
  Ringkussen Harley Nodular - SP44289

  Ringkussen Harley Nodular. Post-operatieve trauma`s en aambeien zijn twee voorbeelden die het zitten onaangenaam maken. Dit eiervormig polyur-ethaan foam zorgt voor een constante luchtstroom. Neemt druk weg van de gevoelige…

  € 30,95
 • Ringkussen, Harley Designer (SP44233)
  Ringkussen, Harley Designer (SP44233)

  Ringkussen Harley Designer. Gegoten ringkussen van visco elastisch foam. Hoewel langdurig zitten op een ringkussen niet geadviseerd wordt is het voor gebruikers van dit ringkussen geen probleem langer op het kussen te blijven…

  € 38,95
 • Badstof hoes voor Harley Designer ring kussen (SP44266)
  Badstof hoes voor Harley Designer ring kussen (SP44266)

  Badstof hoes voor Harley Designer ring kussen

  € 14,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.