Arm sling

Sorteer op
 • Mitella, schouder/arm Sling (PRUPS)
  Mitella, schouder/arm Sling (PRUPS)

  Een mitella (schouder / nek bandage) uit één stuk. Ter ondersteuning van de onder- en bovenarm en schouder. Eén maat.

  € 6,95
 • CVA sling voor ondersteuning van onderarm en hand
  CVA sling voor ondersteuning van onderarm en hand

  CVA sling voor ondersteuning van onderarm en hand. Om de schouder te ontlasten is er een schuimstuk aangebracht. Twee ondersteuningen voor onderarm en hand. De sling kan eenvoudig zonder hulp aan- en uitgedaan worden.

  Maten:
  .…

  € 35,95
 • Standaard Hemi Harris sling, ondersteuning hand, arm en schouder
  Standaard Hemi Harris sling, ondersteuning hand, arm en schouder

  Deze Hemi Harris Sing geeft ondersteuning aan hand, arm en schouder. De sling kan eenvoudig zonder hulp aan- en uitgedaan worden.

  Kenmerken:
  . De banden zijn eenvoudig te verstellen
  . De sling is latexvrij.
  . De sling kan links…

  € 51,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.