Slabben

De slabben zijn voor 100% waterafstotend en vlekvrij doch merkwaardig zacht, flexibel en comfortabel te dragen. Bioprene heeft een zachte, rubberen binnenlaag welke alle vloeistoffen afstoot en heeft een toplaag van nylon die veegvrij is en vlekkenvrij. De slabben zijn sneldrogend voor extra gemak. Het fijne nylon oppervlak druppelt weg van de huid dat de kans op huidinfecties verminderd.

Ze zijn wasmachine bestendig, droger bestand, hoogst duurzaam en zullen er nog als nieuw uitzien na vele jaren van gebruik, in tegenstelling tot andere conventionele slabben. Hun duurzaamheid biedt een uitstekende lange termijn waarde.

De slabben zijn ideaal voor verzorgingshuizen, gezondheidsstichtingen, ziekenhuizen en privégebruikers.

De slabben zijn verkrijgbaar in verschillende maten.

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.