Informatie coronavirus

Informatie Coronavirus
Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten.  
 

Toch liever geen contact?
Indien u geen contact wilt met onze medewerkers dan kunt u uw bestelling ook aan ons doorgeven en dan zullen wij deze buiten voor u klaarzetten. De betaling kan dan geschieden door het bedrag vooraf over te maken of middels een iDEAL link of Tikkie.
 

Virtueel winkelen
U kunt bij ons ook virtueel winkelen. Dat wil zeggen dat wij u in de winkel kunnen rondleiden langs onze producten middels Whatsapp videobellen of Facetime. Ons Whatsapp nummer is: 0343-515472.
 

Bezorg van pakketten door vervoerder (o.a. PostNL)
Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. De bezorger zal na toestemming van de ontvanger voor ontvangst tekenen. Dit doen we om direct contact tussen mensen te minimaliseren. Wij vragen de ontvanger om de laatste 3 tekens van het legitimatiebewijs en noteren deze in het handtekeningsveld.
 

Bezorgen van hulpmiddelen door medewerkers van Zorg PlusPunt
Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum te beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs maken gebruiken van een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen. 

© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.