Lumbaal kussen

Sorteer op
 • Harley lumbaalrollen, rugkussen
  Harley lumbaalrollen, rugkussen

  Een lumbaalsteun, rugkussen voor iedere stoel. Dit rugkussen is makkelijk mee te nemen en wordt geleverd inclusief velourshoes en bevestigingsband. "D"-vorm is geschikt voor stoelen met rechte rugleuning.

  Kenmerken:
  . De lengte…

  € 24,95
 • Harley lumbaal ondersteuning
  Harley lumbaal ondersteuning

  De zijsteunen geven extra ondersteuning. Ideaal voor in een bureaustoel of stoelen met rechte rugleuning.

  Afmeting: 32 x 15 cm.

  € 19,95
 • Rugkussen, Harley lumbaal kussen
  Rugkussen, Harley lumbaal kussen

  Rugkussen voor steun in uw rug. Door de anatomische vormgeving biedt dit kussen maximale steun. De lendenwervels blijven recht, terwijl de laterale ondersteuning de spanning reduceert. Harley Designer is gemaakt van visco…

  € 44,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.