Scootmobiel (3-wiel, 4-wiel, opvouwbare) (Driebergen, Doorn, Amersfoort, Maarn, Zeist, Leersum, Amerongen, Wijk bij Duurstede, Bunnik)

Scootmobiels (3-wiel, 4-wiel, opvouwbare). Onze klanten komen voor een scootmobiel uit (Driebergen, Doorn, Amersfoort, Maarn, Zeist, Leersum, Amerongen, Wijk bij Duurstede, Bunnik) en de rest van Nederland door onze grote keuze in nieuwe en gebruikte scootmobiels. Kijk voor onze gebruikte scootmobiels op www.zorgoutlet.nl.

 

 

 

paginamobiliteitscootmobiel.jpg

 paginascootmobielaccessoires.jpg paginascootmobielregenkleding.jpg 
 Scootmobiel
modellen
 Scootmobiel accessoires Regen(be)kleding
voor scootmobiel
 
       

 

winkelaanzicht2.jpg

Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 of mailen naar info@winkelmetzorg.nl.

U kunt het product ook komen bekijken in onze winkel. Het adres is Hoofdstraat 73 te Driebergen.

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.