Toiletverhoger (met en zonder armsteunen)

Winkel voor Toiletverhoger met of zonder deksel in verschillende hoogtes of toiletverhoger verstelbaar in hoogte. U kunt kiezen uit toiletverhogers met deksel en zonder deksel en toiletverhogers met en zonder armsteunen. Hieronder vindt u onze toiletverhogers.

 

 

Sorteer op
 • Toiletverhoger van 5 cm zonder deksel
  Toiletverhoger van 5 cm zonder deksel

  Het opstaan van de toilet wordt met deze toiletverhoger van 5 cm veel gemakkelijker voor u. De toiletverhoger is eenvoudig en stevig op vrijwel iedere toilet te installeren en weer gemakkelijk te verwijderen.

  Kenmerken:
  . Deze…

  € 37,95
 • Toiletverhoger van 10 cm zonder deksel
  Toiletverhoger van 10 cm zonder deksel

  Met deze toiletverhoger van 10 cm zonder deksel kunt u makkelijker opstaan van de toilet. De toiletverhoger is eenvoudig en stevig op vrijwel iedere toilet te installeren en weer gemakkelijk te verwijderen.

  Kenmerken:
  . Deze…

  € 39,95
 • Toiletverhoger van 15 cm zonder deksel
  Toiletverhoger van 15 cm zonder deksel

  Met deze toiletverhoger van 15 cm zonder deksel kunt u makkelijker opstaan van de toilet. De toiletverhoger is eenvoudig en stevig op vrijwel iedere toilet te installeren en weer gemakkelijk te verwijderen.

  Kenmerken:
  . Deze…

  € 42,95
 • Toiletverhoger van 5 cm met deksel
  Toiletverhoger van 5 cm met deksel

  Met deze toiletverhoger van 5 cm met deksel kunt u makkelijker opstaan van de toilet. De toiletverhoger is eenvoudig en stevig op vrijwel iedere toilet te installeren en weer gemakkelijk te verwijderen.

  Kenmerken:
  . Deze…

  € 49,95
 • Toiletverhoger van 10 cm met deksel
  Toiletverhoger van 10 cm met deksel

  Met deze toiletverhoger van 10 cm met deksel kunt u makkelijker opstaan van de toilet. De toiletverhoger is eenvoudig en stevig op vrijwel iedere toilet te installeren en weer gemakkelijk te verwijderen.

  Kenmerken:
  . Deze…

  € 49,95
 • Toiletverhoger van 15 cm met deksel
  Toiletverhoger van 15 cm met deksel

  Met deze toiletverhoger van 15 cm met deksel kunt u makkelijker opstaan van de toilet. De toiletverhoger is eenvoudig en stevig op vrijwel iedere toilet te installeren en weer gemakkelijk te verwijderen.

  Kenmerken:
  . Deze…

  € 53,95
 • Zachte toiletverhoger met uitsparing
  Zachte toiletverhoger met uitsparing

  Deze zachte toiletverhoger voelt comfortabel en is hygiënisch en beschermt tegen bacteriën. Deze toiletverhoger past op de meeste toiletpotten en is geschikt om langdurig comfortabel te zitten.

  Kenmerken:
  • De toiletverhoger…

  € 54,95
 • Toiletverhoger met wegklapbare armleuningen om veilig te gaan zitten en staan
  Toiletverhoger met wegklapbare armleuningen om veilig te gaan zitten en staan

  Toiletverhoger met armleuningen. Deze toiletverhoger met armleuningen is in 3 verschillende hoogtes instelbaar. Met deze toiletverhoger zit u veilig en kunt u makkelijk opstaan.

  € 99,95
 • Hi-Loo toiletverhoger
  Hi-Loo toiletverhoger

  De Hi-Loo toiletverhoger is voorzien van een uitsparing aan de voorzijde en achterzijde voor een betere toegankelijkheid.

  Kenmerken:
  . Deze toiletverhoger is verkrijgbaar in 6 en 10 cm.
  . Deze toiletverhoger is door middel van de…

  € 102,95
 • Toiletverhoger vrijstaand - ALM81702020
  Toiletverhoger vrijstaand - ALM81702020

  Deze toiletverhoger is in hoogte verstelbaar. Deze toiletverhoger zet u los over de toilet heen. Deze toiletverhoger is ook als douchekruk te gebruiken.

  Specificaties:
  . De kleur is grijs.
  . De hoogte is verstelbaar van 42 - 57…

  € 159,00
 • Hi-Loo toiletverhoger vast
  Hi-Loo toiletverhoger vast

  De vaste toiletverhoger Hi-Loo is de ideale oplossing voor veilig toiletgebruik. Deze toiletverhoger wordt bevestigd op de plaats van de normale toiletbril door middel van een kliksysteem.

  Kenmerken:
  . Deze toiletverhoger past op…

  € 222,95
 • Hi-Loo toiletverhoger vast met armsteunen
  Hi-Loo toiletverhoger vast met armsteunen

  De vaste Hi-Loo toiletverhoger met armsteunen is de ideale oplossing voor veilig toiletgebruik. Deze toiletverhoger wordt bevestigd op de plaats van de normale toiletbril door middel van een kliksysteem. De opklapbare armsteunen…

  € 399,95
© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.