Vaste wandbeugels, handgreep badkamer

Thuiszorgwinkel voor wandbeugels. Wij hebben "wandbeugel en handgrepen" voor de badkamer, wandbeugels en handgrepen in verschillende soorten, maten en kleuren. Deze wandbeugels bieden veiligheid, gemak en houvast in de badkamer.

Sorteer op
 • Witte metalen wandbeugel van 30,5 cm
  Witte metalen wandbeugel van 30,5 cm

  Witte metalen wandbeugel voor vaste bevestiging aan de muur. Deze wandbeugel wordt geleverd zonder bevestigingsschroeven. De lengte is 30,5 cm.

  € 17,50
 • Witte metalen wandbeugel van 46 cm
  Witte metalen wandbeugel van 46 cm

  Witte metalen wandbeugel voor vaste bevestiging aan de muur. Deze wandbeugel wordt geleverd zonder bevestigingsschroeven. De lengte is 46 cm.

  € 19,25
 • Witte wandbeugel van 61 cm
  Witte wandbeugel van 61 cm

  Witte metalen wandbeugel voor vaste bevestiging aan de muur. Deze wandbeugel wordt geleverd zonder bevestigingsschroeven. De lengte is 60 cm.

  € 22,75
 • Wandbeugels kunststof wit standaard
  Wandbeugels kunststof wit standaard

  Deze kunststof wandbeugels hebben ronde bevestigings- en afdekplaatjes. De wandbeugels hebben groeven voor een betere grip. Ook als de handen nog vochtig zijn. Deze wandbeugel is verkrijgbaar in de lengtes: 25, 35, 40 en 55 cm.

  € 13,95
 • Witte metalen wandbeugel van 91 cm
  Witte metalen wandbeugel van 91 cm

  Witte metalen wandbeugel voor vaste bevestiging aan de muur. Deze wandbeugel wordt geleverd zonder bevestigingsschroeven. De lengte is 90 cm.

  € 27,50
 • Pole - grijppaal om te pakken, kamerhoge steunpaal
  Pole - grijppaal om te pakken, kamerhoge steunpaal

  Grijppaal om te pakken, kamerhoge steunpaal. Met deze kamerhoge grijppaal, steunpaal kunt u altijd makkelijker opstaan. De paal is voorzien van een dubbele greep.

  € 249,00
 • Wandbeugel Prima wit recht met anti-slip
  Wandbeugel Prima wit recht met anti-slip

  De Prima wandbeugels is één van de sterkste wandbeugels. De wandbeugel is voorzien van zacht anti-slip materiaal. Ook als de handen nog vochtig zijn. De wandbeugel is in de lengte 30, 40, 45 en 60 cm te bestellen.

  € 24,95
 • Wandbeugel Prima wit gehoekt, wandbeugel anti-slip
  Wandbeugel Prima wit gehoekt, wandbeugel anti-slip

  De Prima wandbeugel is één van de sterkste wandbeugels. De wandbeugel is voorzien van zacht anti-slip materiaal voor een betere grip. Ook als de handen nog vochtig zijn. Dit gehoekte model geeft een goede ondersteuning.

  € 31,95
 • Wandbeugel gehoekt Ashby (PR45218), wandbeugel gehoekt anti-slip
  Wandbeugel gehoekt Ashby (PR45218), wandbeugel gehoekt anti-slip

  Een gehoekte wandbeugel ter ondersteuning bij het staan of zitten. Ideaal voor in het toilet. De gehoekte vormgeving ondersteund de onderarm bij het opstaan. Het profiel heeft een fijne anti-slipgreep. De lengte is 33 cm.

  € 26,95
 • Opklapbare toiletbeugel met steunpoot voor naast de toilet
  Opklapbare toiletbeugel met steunpoot voor naast de toilet

  Deze opklapbare toiletbeugel met steunpoot biedt veiligheid en zekerheid. Deze opklapbare toiletbeugel heeft een steunpoot waardoor u zeker weet dat u ondersteund wordt. Deze beugel is in hoogte te verstellen.

  € 69,95
© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.