Toilet hulpmiddelen

Sorteer op
 • P-GUARD voor mannen die zitten (PR50341)
  P-GUARD voor mannen die zitten (PR50341)

  De P-Guard voorkomt genante en onhygiënische ongelukjes bij mannen die op het toilet zitten. Gemakkelijk schoon te maken. Veilig, zacht en flexibel. Kunststof schakels die zorgen voor een variabele positie. Vanuit zitten positie…

  € 43,95
 • Urinegeur en urinevlek verwijderaar, navulling
  Urinegeur en urinevlek verwijderaar, navulling

  Urinegeur verwijderaar. Met deze spray kunt u urinegeuren en urinevlekken verwijderen. Urinegeur verwijderen en urinevlekken verwijderen is mogelijk met deze spray.
  Navulling
  Dit is de navulling voor de URO100.
  Werking
  Met Uri-Go…

  € 49,95
 • Urinegeur en urinevlek verwijderaar, Uri-Go 750 ml
  Urinegeur en urinevlek verwijderaar, Uri-Go 750 ml

  Urinegeur verwijderaar en urinevlek verwijderaar. Met deze spray kunt u urinegeuren en urinevlekken verwijderen. Deze urinegeur en urinevlek verwijderaar is ideaal voor toiletstoelen.

  Werking
  Met Uri-Go worden alle urinevlekken…

  € 17,95
 • Kunststof bidet om te plaatsen op de toiletpot
  Kunststof bidet om te plaatsen op de toiletpot

  Dit kunststof bidet kunt u plaatsen op de toiletpot. Dit kunststof bidet is een handig hulpmiddel voor het wassen van het onderlichaam.

  € 9,95
 • Easywipe (PR50562)
  Easywipe (PR50562)

  Persoonlijke hygiëne voor personen met een beperkte handigheid. Ergonomische vormgeving. Te gebruiken met toiletpapier of vochtige doekjes.

  € 69,95
 • Toiletemmerzakken, CareBag zakken voor postoel
  Toiletemmerzakken, CareBag zakken voor postoel

  Toiletemmerzakken, CareBag zakken voor urine en/of ontlasting voor in u postoel. U kunt deze toiletemmerzakken gebruiken in een toiletstoel. In de CareBag zit een aborberende mat en deze zet de urine om in gel.

  € 17,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.