Verpleeghulpmiddelen

Hieronder vindt u verschillende verpleeghulpmiddelen.

Sorteer op
 • Ziekenhuis deken, katoenen deken - 20144540
  Ziekenhuis deken, katoenen deken - 20144540

  Ziekenhuis deken, katoenen deken van vertrouwde ziekenhuis kwaliteit. Deze ziekenhuis deken is van hoogwaardig katoen dat ook bij een kookwas mooi blijft. De kleur blijft behouden doordat het kleurecht ingeverfd is.

  € 59,95
 • Vochtdicht en brandveilig Kussen Molby, ziekenhuiskussen
  Vochtdicht en brandveilig Kussen Molby, ziekenhuiskussen

  Dit vochtdichte, brandveilige ziekenhuiskussen Molby biedt u veiligheid en gemak. Dit kussen heeft een luchtsluis aan de zijkant, zodat het kussen niet bol gaat staan. U kunt het ziekenhuiskussen met een vochtige doek reinigen.

  € 39,95
 • Verzwaringsdeken voor mensen met dementie
  Verzwaringsdeken voor mensen met dementie

  Verzwaringsdeken die geborgenheid biedt en kalmerend werkt voor dementerenden. Deze verzwaringsdeken kan bijdragen aan het welzijn van dementerenden, maar ook aan mensen die lijden aan angst, pijn, onrust/stress en slaapproblemen.

  € 329,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.