Lange schoenlepel (u hoeft niet meer te bukken)

In onze thuiszorgwinkel vindt u allerlei lange schoenlepels voor het aantrekken van schoenen. Met deze lange schoenlepel hoeft u niet diep te bukken.

Sorteer op
 • Lange schoenlepel plastic met haak - PR55028
  Lange schoenlepel plastic met haak - PR55028

  Lange schoenlepel met haak. Het gebogen handvat van deze lange schoenlepel biedt een comfortabele grip. De haak van de lange schoenlepel kan eventueel gebruikt worden om sokken op te trekken.
  Specificaties:
  . De lengte is 41…

  € 3,95
 • Lange schoenlepel RVS zwart van 58 cm
  Lange schoenlepel RVS zwart van 58 cm

  Lange zwart schoenlepel van 58 cm lang. Met deze lange schoenlepel kunt u eenvoudiger uw schoenen aan kunt trekken.

  € 7,95
 • Lange schoenlepel met veer - PR55051
  Lange schoenlepel met veer - PR55051

  Lange schoenlepel met veer. Bij deze lange schoenlepel zit net boven de lepel een veer waardoor de lange schoenlepel is te buigen en makkelijk achter de hiel is te plaatsen. De lange schoenlepel is uit elkaar te draaien zodat deze…

  € 16,95
 • Schoenlepel en aankleedstok
  Schoenlepel en aankleedstok

  Handig hulpmiddel: aankleedstok en schoenlepel in één. Ideaal voor mensen die moeilijk kunnen bukken door bijvoorbeeld reuma of door bepaalde rug/been/heup blessures.
  Ontworpen door S-vormige "duw-trek" haak aan één kant en…

  € 19,00
 • Lange schoenlepel Good Grips
  Lange schoenlepel Good Grips

  Lange schoenlepel van Good Grips, de lange schoenlepel heeft een perfecte greep! De lange schoenlepel is ideaal voor mensen met verminderde spierkracht en bewegingsmoeilijkheden.
  Specificaties:
  . De schoenlepel is in 2 maten…

  € 19,95
 • Lange schoenlepel RVS standaard
  Lange schoenlepel RVS standaard

  Deze roestvrijstale lange schoenlepel heeft een gebogen haak waardoor u eenvoudig uw schoenen aan kunt trekken. De lange schoenlepel heeft een comfortabel vinyl handvat.
  Specificaties:
  . De schoenlepel is in 3 lengtes…

  € 24,95
 • Schoen uittrekhulp - PR55029
  Schoen uittrekhulp - PR55029

  Hulpmiddel om uw schoenen uit te trekken, schoen uittrekhulp. Met deze schoenuittrekhulp zijn uw schoenen zo uit en hoeft u niet te bukken.
  Trek uw schoenen uit zonder te bukken met deze uittrekhulp voor schoenen. Een simpele…

  € 29,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.