Morsvrije beker

Sorteer op
 • Morsvrije beker, Williams Cup
  Morsvrije beker, Williams Cup

  Deze lekvrije beker is geschikt voor zowel dunne vloeistoffen als melk, thee, koffie, boullion, als voor dikke vloeistoffen zoals drinkvla’s, soepen en yoghurt. Deze enige echte lekvrije drinkbeker is: eenvoudig in het gebruik,…

  € 5,95
 • Anti-lek Kennedy drinkbeker (PR65025)
  Anti-lek Kennedy drinkbeker (PR65025)

  Deze lichtgewicht beker met groot handvat is speciaal ontworpen tegen morsen. Voorzien van een schroefdeksel. Inhoud 200 ml.

  € 16,95
 • Heidi beker
  Heidi beker

  Doseer vloeistof en voorkom morsen.
  Door de vorm van de deksel doseert u de vloeistof en voorkomt u morsen. Door met de vinger het luchtgaatje dicht te houden voorkomt u dat er vloeistof uitstroomt.

  € 12,95
 • Voedingsbeker met afsluitdop
  Voedingsbeker met afsluitdop

  Deze beker heeft een zacht rubberen afsluitknop. Bepaal het drinktempo door de knop in te drukken. Geschikt voor mensen die moeite hebben om het hoofd naar achter te buigen.

  Hoe werkt de beker:
  . Als u de knop loslaat, lekt de…

  € 13,95
 • Beker standaard, voor mensen met een tremor (PR65616)
  Beker standaard, voor mensen met een tremor (PR65616)

  Beker met twee handvatten. De beker met twee handvatten kunt u met of zonder deksel kopen.

  € 22,95
 • Losse deksel voor Beker Standaard - PR65617
  Losse deksel voor Beker Standaard - PR65617

  Losse deksel voor Beker Standaard, beker met twee handvatten.

  De webwinkel `Winkel met Zorg´ is een onderdeel van Zorg PlusPunt. Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is…

  € 12,95
 • Drinkbeker HandSteady voor mensen met Parkinson
  Drinkbeker HandSteady voor mensen met Parkinson

  Deze drinkbeker, de HandSteady, is zeer geschikt voor mensen met Parkinson. De HandSteady is een drinkbeker met een draaibaar handvat waardoor de beker met behulp van de zwaartekracht recht blijft, zelfs bij tremoren.

  € 29,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.