Loophulp City van Raam

De loophulp City van Van Raam is geschikt voor mensen die moeilijker lopen of moeite hebben met lang staan. Met de loophulp bent u mobiel en kunt altijd mee.

Sorteer op
  • Loophulp City Van Raam
    Loophulp City Van Raam

    Loophulp van Van Raam. Er kunnen allerlei redenen zijn waarom u moeilijker loopt. Vooral bij langere afstanden. Een rolstoel heeft u niet nodig en u gebruikt liever geen rollator. De City is dan een uitstekend alternatief.

    € 615,00
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.