Draaischijven (voor o.a. in de auto)

Draaischijven voor o.a. het makkelijk in- en uitstappen van de auto. Wij hebben verschillende draaischijven voor in de auto maar ook voor andere doeleinden.

 

Winkel voor draaischijf

Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 of mailen naar info@winkelmetzorg.nl.

U kunt het product ook komen bekijken in onze winkel in Driebergen. Het adres is Traaij 54A te Driebergen.

Sorteer op
 • Draaischijf Medidisc
  Draaischijf Medidisc

  De Medidisc is een lichtgewicht draaischijf. Deze draaischijf zorgt voor een een vloeiende
  draaiende beweging tijdens een transfer. De rand van de draaischijf is soepeler dan het midden, door een lichte druk te geven kan de…

  € 134,95
 • Flexibele draaischijf (PR41021)
  Flexibele draaischijf (PR41021)

  Ideale draaischijf voor in de auto. Diameter 43 cm.

  € 34,95
 • Transfer draaischijf Assure (PR40000)
  Transfer draaischijf Assure (PR40000)

  Standaard draaischijf voor het maken van en transfer. Beide zijden zijn voorzien van een antisliplaag. Gemaakt van lichtgewicht polyethyleen. Daardoor is het gemakkelijk mee te nemen. Diameter 33 cm.

  € 204,95
 • Rota Draaischijf (PR41006)
  Rota Draaischijf (PR41006)

  Dit is een draaischijf voor patiënten die kunnen staan. De draaischijf bestaat uit twee flexibele schijven die soepel tegen elkaar indraaien op een zeer stevige verplaatsbare metalen schijf. Om uitglijden te voorkomen zijn beide…

  € 119,95
 • Draaikussen, draaischijf voor in de auto - Turn easy
  Draaikussen, draaischijf voor in de auto - Turn easy

  Een veilig draaikussen, veilige draaischijf voor in de auto met binnenwerk van uitstekende kwaliteit. Het draaikussen, de draaischijf voor in de auto is gemaakt van ABS- kunststof en draait gemakkelijk.

  Kenmerken
  . Het kussen…

  € 154,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.