Schouderbrace

Als schouderbraces hebben wij de Push Med.

Push med schouderbrace verlicht eventuele pijn, waardoor de fysieke belastbaarheid van het gewricht toeneemt. Mechanische steun, instelbare druk en een goede pasvorm staan aan de basis hiervan. De Push med braces worden voornamelijk op advies van arts, fysiotherapeut of specialist gedragen.


Push braces
Mobiliteit is voor veel mensen vanzelfsprekend, maar niet voor iedereen. Mensen met een gewrichtsaandoening weten snel wat hun beperkingen zijn. Een goede brace die maximale bewegingsvrijheid garandeert, biedt dan uitkomst.

De vooruitstrevende lijn Push braces is gebaseerd op optimale steun, druk en verkleving aan de huid. De braces laten zich eenvoudig aanleggen en bieden optimaal draagcomfort door gebruik van zeer hoogwaardige materialen.

Push is onderverdeeld in een breed, uiterst attractief verpakt assortiment in de profielen Care, Med en Ortho.

Sorteer op
  • Push med Schouderbrace
    Push med Schouderbrace

    Push med biedt oplossingen bij de behandeling en voorkoming van letsels aan het bewegingsapparaat. Push med verlicht eventuele pijn, waardoor de fysieke belastbaarheid van het gewricht toeneemt. Mechanische steun, instelbare druk…

    € 45,50
© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.