Hulpmiddelen en batterijen gehoorapparaat

Voor een goede dagelijkse optimale prestatie van uw hoortoestel zijn een droogbox en goede hoorbatterijen onmisbaar. Wij hebben verschillende droogboxen van Amplicomms  en hoorbatterijen van Power One (P10, P13, P312, P675) en Rayovac (R10, R13, R312, R675). 

 

Hoorbatterijen Rayovac en Power One voor uw hoortoestel

Rayovac hoorbatterijen

De Rayovac extra advanced batterijen voor uw gehoortoestel zijn zeer krachtige batterijen voor uw gehoortoestel. Deze batterijen zijn zinkvrij en zijn de meest krachtige batterij van Rayovac voor uw hoortoestel.

Rayovac gehoorbatterijen beschikken over de nieuwe Active Core Technology

.De batterij heeft een langere levensduur
.De batterij heeft een beveiligde sluiting.


 

Power One hoorbatterijen

De Power One hoorbatterijen zijn zinkvrij en zijn de enige hoorbatterijen met een garantie dat ze niet oxideren. Een hoorbatterij met goede prestaties voor uw gehoorapparaat.

Power One voordelen:

.  De batterij heeft een RVS kast waardoor ze niet oxideren.
.De batterij behoort tot de A-merk batterijen.

 

Droogbox, droogapparatuur voor uw gehoorapparaat

De droogbox van Amplicomms voor uw gehoorapparaat  verwijdert vocht en condens door warmte. De droogbox is geschikt voor twee hoortoestellen of een Ci. Als u uw hoortoestel iedereavond in de droogbox legt verkleint u de kans op storingen in uw hoortoestel aanzienlijk.

 

Informatie en tips hoorbatterijen
Hier vindt u informatie en tips voor uw hoorbatterijen.

 

Sorteer op
© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.