Thuiszorgwinkel Utrechtse Heuvelrug (Driebergen, Doorn, Maarn, Leersum, Amerongen, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Zeist, Amersfoort, Utrecht)

Zorg PlusPunt is de Thuiszorgwinkel in de Utrechtse Heuvelrug. Wij leveren in Driebergen, Doorn, Maarn, Amerongen, Amersfoort, Leersum, Wijk bij Duurstede, Cothen, Utrecht, Langbroek, Bunnik, Zeist.

kadotips.jpg
Cadeautips


In onze thuiszorg webwinkel vindt u allerlei thuiszorghulpmiddelen om het dagelijkse leven te vergemakkelijken, veraangenamen en te optimaliseren.

Onze hulpmiddelen zijn met Zorg uitgezocht.


winkelaanzicht2.jpg

paginadagelijksehulpmiddelen.jpg

paginamobiliteitrollator.jpg paginabed.jpg

paginamobieletelefonie.jpg

Hulpmiddelen Mobiliteit Bedden/Stoelen/Tafels Telefonie
 
 
 

paginazorgoutletgebruikt.jpg

winkelwagen.jpg paginapcbasic.jpg

juichen.jpg

Zorgoutlet gebruikt Senioren Computers
  
  

paginaslechtziendlowvisiongrijzebril.jpg

paginaslechthorend.jpg harthand-12.jpg paginavitaliteittherapiehometrainer.jpg
Slechtziend Slechthorend Sport & Therapie
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.