Blindenstok, Taststokken opvouwbaar voor blinden en slechtzienden

Opvouwbare taststokken, blindenstokken voor blinden en slechtzienden. We hebben verschillende opvouwbare taststokken, blindenstokken voor blinden en slechtzienden.

 

Winkel voor opvouwbare taststokken, blindenstokken voor blinden en slechtzienden

Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 of mailen naar info@winkelmetzorg.nl.

U kunt het product ook komen bekijken in onze winkel in Driebergen. Het adres is Traaij 54A te Driebergen.

 

 

Sorteer op
 • Hybride taststok opvouwbaar in vijf delen - HG4050
  Hybride taststok opvouwbaar in vijf delen - HG4050

  Lichtgewicht hybride taststok HO. Ambutech hybride taststok met carbonfiber tussenstukken voor een langere levensduur. De hybride taststok met carbonvezel is leverbaar in de lengtes: 90 - 160 cm (in stappen van 5 cm).

  € 65,00
 • Ambutech Rollerbal HO
  Ambutech Rollerbal HO

  Ambutech HO rollerbal met diameter van 5 cm. De rollerbal van Ambutech is een lichtgewicht rollerbal en zodoende gemakkelijk te manoeuvreren. De rollerbal van Ambutech is ideaal om obstakels mee te detecteren.

  Specificaties:
  . De…

  € 15,95
 • Ambutech Rollertip
  Ambutech Rollertip

  Ambutech rollertip. De rollertip van Ambutech is een lichtgewicht rollerbal en zodoende gemakkelijk te manoeuvreren. Vanwege zijn grote wordt hij ook wel marshmellow rollertip genoemd.

  Specificaties:
  . De rollertip wordt met een…

  € 19,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.