Grootletter verjaardagskalender A4

Met deze grootletter verjaardagskalender met grote cijfers en letters vergeet u geen verjaardagen meer. Deze grootletter verjaardagskalender is in A4 formaat.

Verjaardagskalenders met grote letters en cijfers

Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 of mailen naar info@winkelmetzorg.nl.

U kunt het product ook komen bekijken in onze winkel in Driebergen. Het adres is Traaij 54A te Driebergen.

Sorteer op
 • Grootletter verjaardagskalender A4 - UT-verjaardag
  Grootletter verjaardagskalender A4 - UT-verjaardag

  Grootletter verjaardagskalender A4 formaat in grootletterschrift met extra grote schrijfregels. Met de grootletter verjaardagskalender vergeet u geen verjaardag meer.

  Winkel met Zorg
  Winkel met Zorg is een onderdeel van Zorg…

  € 11,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.