Pennen (penverdikkers, ringpennen)

Hieronder vindt u allerlei hulpmiddelen voor uw pen. Met deze producten kunt u weer makkelijk schrijven en uw pen vasthouden.

Sorteer op
 • Ringpen (vermindert de kans op Carpal tunnel syndroom)
  Ringpen (vermindert de kans op Carpal tunnel syndroom)

  Deze ring-pen vermindert de kans op Carpal tunnel syndroom.

  € 15,95
 • Penverdikkers Standaard (PR70022)
  Penverdikkers Standaard (PR70022)

  Deze driehoekige bolvormige penverdikkers van soepel plastic kunnen op alle pennen en potloden van normale dikte bevestigd worden. Het zachte kussentje op deze penverdikkers zorgt voor een comfortabele, natuurlijke schrijfhouding…

  € 5,95
 • Lite-Touch Pen (reumapen) (PR70017)
  Lite-Touch Pen (reumapen) (PR70017)

  Met deze Lite-Touch, reumapen vraagt schrijven slechts een minimale druk. De hele reumapen is verdikt waardoor hij goed in de hand ligt.

  € 8,95
 • Penverdikker van Stetro
  Penverdikker van Stetro

  Stetro penverdikker. Deze penverdikker is uitermate geschikt om een verkeerde penhouding te corrigeren. Deze Stetro penverdikker heeft 3 uitsparingen voor een juiste positie van de vingers. Voor zowel links- als rechtshandigen.…

  € 1,95
 • Penverdikkers Gevormd, verdikker voor pen of potlood - PR70032
  Penverdikkers Gevormd, verdikker voor pen of potlood - PR70032

  Met deze penverdikker wordt elke pen of poltood makkelijk hanteerbaar. Deze zachte gevormde verdikkers hebben een anti-slip gedeelte en liggen door de vormgeving comfortabel in de hand.

  € 14,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.