Levertijd en verzendkosten

Verzendkosten:


Voor Nederland:
De verzendkosten voor de artikelen in deze winkel zijn € 4,95.
Voor bestellingen boven de € 100,-- worden geen verzendkosten in rekening gebracht.


Voor België:
De verzendkosten voor artikelen in deze winkel naar België zijn € 9,95.
 

Overige landen:
Verzending naar overige landen in overleg.

 

Afhalen
Wanneer u een artikel bij ons komt afhalen worden de verzendkosten gecrediteerd.

Afhaaladres:
Zorg PlusPunt
Loolaan 70
3971 PP  Driebergen|
www.zorgpluspunt.nl

Wanneer u hiervoor kiest vult u bij de bestelling bovengenoemd afleveradres in!


Leveringen:
Voor artikelen die beschadigd zijn, incompleet zijn of defect aan komen kunt u contact met ons opnemen. Wij zullen u dan het adres doorgeven waar u het artikel naar toe kan sturen. Bewaar altijd de originele verpakking voor garantie.

 

Levertijd:
De levertijd van het door u bestelde product bedraagt 1 tot 3 werkdagen tenzij anders vermeld. Indien de levertijd langer is dan nemen wij contact met u op.

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.