Sliplift, hulpmiddelen om slip aan te trekken

Zorgwinkel voor Sliplift. Sliplift voor het aantrekken van uw onderbroek/slip. De sliplift is een zeer handig hulpmiddel in gebruik als u zelf niet meer kunt bukken en trekken.

Sorteer op
 • SlipLift, hulpmiddel om uw slip, onderbroek aan en uit te trekken
  SlipLift, hulpmiddel om uw slip, onderbroek aan en uit te trekken

  De SlipLift is een handig aankleedhulpmiddel om uw slip, onderbroek aan en uit te trekken. Dit aankleedhulpmiddel is geschikt voor mensen die moeilijk hun voeten kunnen bereiken.

  € 49,95
 • Schoenlepel en aankleedstok
  Schoenlepel en aankleedstok

  Handig hulpmiddel: aankleedstok en schoenlepel in één. Ideaal voor mensen die moeilijk kunnen bukken door bijvoorbeeld reuma of door bepaalde rug/been/heup blessures.
  Ontworpen door S-vormige "duw-trek" haak aan één kant en…

  € 19,00
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.