Lenen van een douchestoel

U kunt om medische redenen een douchestoel lenen bij onze thuiszorgwinkel. Wij bezorgen douchestoelen voor de uitleen door het hele land. Wij hebben voor de uitleen: douchestoelen met rugleuning, douchestoelen met armleuningen en douchestoelen op wielen. Maak hieronder uw keuze.

Sorteer op
 • Lenen douchestoel met rugleuning bij Winkel met Zorg
  Lenen douchestoel met rugleuning bij Winkel met Zorg

  LENEN DOUCHESTOEL, LENEN DOUCHESTOEL MET RUGLEUNING BIJ WINKEL MET ZORG. ALS U OP BASIS VAN EEN MEDISCHE INDICATIE EEN DOUCHESTOEL WILT LENEN DAN KUNT U TERECHT BIJ WINKEL MET ZORG.

  Bestelinformatie:
  Als u een uitleen douchestoel…

 • Lenen douchestoel met armleuningen via zorgverzekeraar
  Lenen douchestoel met armleuningen via zorgverzekeraar

  U kunt een douchestoel met armleuningen lenen via de zorgverzekeraar. Als u een douchestoel wil lenen met armleuningen via de zorgverzekeraar dan kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat de douchestoel bij u thuis wordt…

 • Lenen douchestoel op wielen bij Winkel met Zorg
  Lenen douchestoel op wielen bij Winkel met Zorg

  LENEN DOUCHESTOEL OP WIELEN, LENEN DOUCHESTOEL OP WIELEN BIJ WINKEL MET ZORG. ALS U OP BASIS VAN EEN MEDISCHE INDICATIE EEN DOUCHESTOEL OP WIELEN NODIG HEEFT DAN KUNT U DEZE LENEN BIJ WINKEL MET ZORG.

  Bestelinformatie:
  Als u een…

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.