Lenen van een douchestoel

U kunt om medische redenen een douchestoel lenen bij onze thuiszorgwinkel. Wij bezorgen douchestoelen voor de uitleen door het hele land. Wij hebben voor de uitleen: douchestoelen met rugleuning, douchestoelen met armleuningen en douchestoelen op wielen. Maak hieronder uw keuze.

Sorteer op
 • Lenen douchestoel met rugleuning bij Winkel met Zorg
  Lenen douchestoel met rugleuning bij Winkel met Zorg

  LENEN DOUCHESTOEL, LENEN DOUCHESTOEL MET RUGLEUNING BIJ WINKEL MET ZORG. ALS U OP BASIS VAN EEN MEDISCHE INDICATIE EEN DOUCHESTOEL WILT LENEN DAN KUNT U TERECHT BIJ WINKEL MET ZORG.

  Bestelinformatie:
  Als u een uitleen douchestoel…

 • Lenen douchestoel met armleuningen via zorgverzekeraar
  Lenen douchestoel met armleuningen via zorgverzekeraar

  U kunt een douchestoel met armleuningen lenen via de zorgverzekeraar. Als u een douchestoel wil lenen met armleuningen via de zorgverzekeraar dan kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat de douchestoel bij u thuis wordt…

 • Lenen douchestoel op wielen bij Winkel met Zorg
  Lenen douchestoel op wielen bij Winkel met Zorg

  LENEN DOUCHESTOEL OP WIELEN, LENEN DOUCHESTOEL OP WIELEN BIJ WINKEL MET ZORG. ALS U OP BASIS VAN EEN MEDISCHE INDICATIE EEN DOUCHESTOEL OP WIELEN NODIG HEEFT DAN KUNT U DEZE LENEN BIJ WINKEL MET ZORG.

  Bestelinformatie:
  Als u een…

© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.