Badlift, hulpmiddelen om makkelijk in en uit bad te komen

Met deze badlift komt u makkelijker in en uit bad. We hebben als hulpmiddele een opblaasbare badlift en nog een mechanische badlift.

Sorteer op
  • Able2 Badlift (PR46080)
    Able2 Badlift (PR46080)

    MET DE ABLE2 OPBLAASBARE BADLIFT KUNT U GENIETEN VAN EEN AANGENAAM BAD. EENVOUDIGER KAN HET NIET; DRUK OP DE TIPTOETS VAN DE HANDBEDIENING EN U WORDT RUSTIG OP EEN LUCHTKUSSEN TOT OP DE BODEM VAN UW BAD NEERGELATEN. WERKT OP EEN…

    € 1.099,95
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.