Boodschappenwagen/-trolley (Driebergen, Doorn, Amersfoort, Maarn, Zeist, Leersum, Amerongen, Wijk bij Duurstede, Bunnik, Utrecht)

Boodschappenwagens en boodschappentrolleys. Het gehele assortiment van Andersen wordt besteld uit heel Nederland en onze omgeving (Driebergen, Doorn, Amersfoort, Maarn, Zeist, Leersum, Amerongen, Wijk bij Duurstede, Bunnik).

 

 

 

paginaroyalshopper.jpg

 paginaroyalshopperplus.jpg paginaunusshopper.jpg 
 Royal Shopper Royal Shopper Plus Unus Shopper 
       

 

 

 

paginascalashopper.jpg

 paginascalashopperplus.jpg paginaroyalshoppercross.jpg 
 Scala Shopper Scala Shopper Plus Royal Cross Shopper 
       

 

 

 

paginakomfortshopper.jpg

 paginaquattroshopper.jpg paginatreppensteiger.jpg 
 Komfort Shopper Quattro Shopper Trappenloop shopper 
       

 

 

winkelaanzicht2.jpg

Als u vragen heeft over dit product dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 of mailen naar info@winkelmetzorg.nl.

U kunt het product ook komen bekijken in onze winkel in Driebergen. Het adres is Hoofdstraat 73 te Driebergen.

© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.