Bedden XXL (obesitas)

De bedden voor de obese gebruikers zijn speciaal ontwikkeld om als een stevige ondersteuning te bieden in zowel thuisgebruik, in instellingen, verzorgingstehuizen en in ziekenhuizen. Het gebruik van speciale materialen en motoren zorgen voor een inzetbaarheid tot een gebruikersgewicht van 325kg. De breedte van de lattenbodem biedt de gebruiker comfort en bewegingsvrijheid.

De XXL Bedden worden compleet geleverd, inclusief kwalitatief houten zijkanten en hoofdsteunen. Indien aangesloten op de netspanning zorgen de motoren ervoor dat de matrasbodem instelbaar is in hoogte van 420 mm tot 815 mm. (Bij Bariatric Low;  extra laag model 260mm tot 625mm) Het bed kan tevens met alleen voeteneind of hoofeind omhoog worden ingesteld, afhankelijk van de bediening op de afstandsbediening. Twee motoren onder de bedbodem zorgen voor de instelbaarheid van de bedbodem, waardoor rug- of knieondersteuning kan worden geboden.

Binnen het XXL bedden assortiment kan worden gekozen uit een aantal verschillende matrassen namelijk; Anti Decubitus matrassen, FOAM matrassen en Traagschuim matrassen.

Sorteer op
© 2010 - 2024 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Wij zijn op maandag t/m vrijdag van 11.00 uur tot 16.00 uur en op zaterdag van 11.00 uur tot 15.00 uur geopend. Buiten deze tijden zijn wij op afspraak geopend en kunt u ons bellen, mailen en Whatsappen.