Bruinkleurige (overzetbril) filterbrillen

Uit ons assortiment brillen van slechtziend.nl treft u hieronder allerlei bruinkleurige (overzetbril) filterbrillen. We hebben overzetbrillen in allerlei kleuren en maten.
  

Winkel voor overzetbrillen

U kunt ons altijd bellen of mailen met vragen over de producten of onze diensten. Ons telefoonnummer is 0343 - 515 472 (buiten winkeltijden wordt u doorverwezen naar een ander telefoonnummer) en ons e-mailadres is: info@winkelmetzorg.nl.

Deze webwinkel "Winkel met Zorg" is een initiatief van Zorg PlusPunt (www.zorgpluspunt.nl) uit Driebergen. Wij hebben een thuiszorgwinkel in Driebergen en wij verzorgen allerlei soorten dienstverlening

Sorteer op
 • UV-shield 48, 53% lichtdoorlatend.
  UV-shield 48, 53% lichtdoorlatend.

  UV-shield kleurcode: 48, licht bruin.

  Beschermt 100% tegen UV A-, B- en C stralen tot 400Nm. Laat 53% licht door.

  Geschikt voor mensen met Macula Degeneratie, Pre-kataract, Retinitis Pigmentosa en nachtblindheid.

  De bril wordt…

  € 47,25
 • UV-shield 711 overzetmodel groot (403019)
  UV-shield 711 overzetmodel groot (403019)

  UV-shield kleurcode: 711, bruin.

  Beschermt 100% tegen UV A-, B- en C stralen tot 400Nm. Laat 40% licht door.

  Geschikt voor mensen met Macula degeneratie, en Pre-kataract.

  De bril wordt geleverd inclusief etui.

  € 36,20
© 2010 - 2021 Winkel met Zorg | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Onze winkel is op de bekende tijden gewoon geopend, wel zullen wij alle maatregelen in acht nemen om zowel uw gezondheid, als die van onze medewerkers te waarborgen. De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten staan voorop en daarom houden wij de ontwikkelingen rond het coronavirus nauwgezet in de gaten. We treffen uiteraard maatregelen waar dat nuttig en nodig is. We volgen daarbij de algemene richtlijnen en aanwijzingen van het RIVM en andere autoriteiten. Het virus kan niet worden overgedragen via post of pakketten. Voor het bezorgen zullen onze medewerkers het fysieke contact tot een minimum beperken. Wij zullen geen handen schudden en onze chauffeurs gebruiken een mondkapje, desinfectiegel en handschoenen.